CAT

Dibuixa el Barroc

El Museu del Barroc de Catalunya, ubicat al Museu de Manresa, acull algunes de les obres més representatives del barroc català

Format per obres de la col·lecció pròpia i d’altres cedides per diversos museus, fa de Manresa un lloc de referència per al coneixement de l’art barroc català, alhora que genera un discurs d’abast nacional establint vincles presencials, culturals i turístics amb altres equipaments del país dedicats al barroc, posant en relleu la riquesa del patrimoni dels segles XVII i XVIII a Catalunya.

El Museu del Barroc de Catalunya té com a objectiu presentar la cultura d’aquesta època des de totes les vessants.

La important col·lecció d’obres exposades consolida el centre com un espai de referència del barroc a Catalunya, alhora que la ciutat de Manresa esdevé una destinació de primer ordre per als amants de l’art i la història.

Veure, llegir, escoltar, fer i sentir

A més de l’exploració visual i de la lectura informativa, us convidem a experimentar altres formes d’interacció amb la col·lecció.
A mesura que es recorre l’exposició, els àmbits d’interpretació es presenten com un seguit de finestres al passat que revelen la complexitat del període barroc tot construint un relat a artístic i històric que convidant-vos a connectar-amb les obres d’una manera més íntima i plena.
La visita culmina en una sala única, que es presenta com el punt àlgid del recorregut. Aquest últim espai proposa una immersió audiovisual tot transportant-vos als territoris barrocs catalans des de diferents mirades oferint una experiència multisensorial que permet aprofundir en la riquesa cultural i artística del barroc de Catalunya, tot convidant-vos a establir connexions més profundes amb les obres transformant la visita al museu en una experiència íntima i enriquidora.
Search

Per si t'ho has perdut

El Museu del Barroc de Catalunya està englobat dins l’espai del Museu de Manresa. Accedeix a la seva web des d’aquí:

Plaça de Sant Ignasi 14-16, 08241 Manresa — Barcelona

+34 938 741 155

El Museu del Barroc de Catalunya està englobat dins l’espai del Museu de Manresa. Accedeix a la seva web des d’aquí:

Search

Per si t'ho has perdut

Plaça de Sant Ignasi 14-16
08241 Manresa — Barcelona

+34 938 741 155