El paisatge ignasià

El Museu del Barroc de Catalunya, ubicat al Museu de Manresa, acull algunes de les obres més representatives del barroc català

Format per obres de la col·lecció pròpia i d’altres cedides per diversos museus, fa de Manresa un lloc de referència per al coneixement de l’art barroc català, alhora que genera un discurs d’abast nacional establint vincles presencials, culturals i turístics amb altres equipaments del país dedicats al barroc, posant en relleu la riquesa del patrimoni dels segles XVII i XVIII a Catalunya.

El Museu del Barroc de Catalunya té com a objectiu presentar la cultura d’aquesta època des de totes les vessants.

La important col·lecció d’obres exposades consolida el centre com un espai de referència del barroc a Catalunya, alhora que la ciutat de Manresa esdevé una destinació de primer ordre per als amants de l’art i la història.

Veure, llegir, escoltar, fer i sentir

A més de l’exploració visual i de la lectura informativa, us convidem a experimentar altres formes d’interacció amb la col·lecció.
A mesura que es recorre l’exposició, els àmbits d’interpretació es presenten com un seguit de finestres al passat que revelen la complexitat del període barroc tot construint un relat a artístic i històric que convidant-vos a connectar-amb les obres d’una manera més íntima i plena.
La visita culmina en una sala única, que es presenta com el punt àlgid del recorregut. Aquest últim espai proposa una immersió audiovisual tot transportant-vos als territoris barrocs catalans des de diferents mirades oferint una experiència multisensorial que permet aprofundir en la riquesa cultural i artística del barroc de Catalunya, tot convidant-vos a establir connexions més profundes amb les obres transformant la visita al museu en una experiència íntima i enriquidora.

Plaça de Sant Ignasi 14-16, 08241 Manresa — Barcelona

+34 938 741 155

El Museu del Barroc de Catalunya està englobat dins l’espai del Museu de Manresa. Accedeix a la seva web des d’aquí:

Search

Per si t'ho has perdut

El Museu del Barroc de Catalunya està englobat dins l’espai del Museu de Manresa. Accedeix a la seva web des d’aquí:

Search

Per si t'ho has perdut

Plaça de Sant Ignasi 14-16
08241 Manresa — Barcelona

+34 938 741 155