CAT

Bon ús dels espais

​​Per fer que la vostra visita sigui més agradable, còmoda i segura, us preguem que tingueu en compte les següents normes:

Els visitants menors de 14 anys han de fer la visita acompanyats per un adult. A partir de 14 anys, si fan la visita sense acompanyant, hauran de portar el DNI o un document equivalent.

Es permet accedir a les sales d’exposicions del museu amb cotxets infantils.

Us preguem el màxim respecte envers la resta de visitants.

Les obres d’art són delicades. És recomanable mantenir una distància prudent, evitant tocar-les o assenyalar-les amb objectes punxants com llapis, bolígrafs, bastons o paraigües.

Un cop validada l’entrada al punt de control d’accés, no serà possible sortir del museu i tornar a entrar.

Si es realitza la venda anticipada d’entrades i l’usuari no fa ús del servei per motius atribuïbles a la seva responsabilitat, no es tindrà dret a la devolució dels imports corresponents a les entrades no utilitzades. És important recordar que les entrades adquirides només són vàlides per al dia i l’hora seleccionats en el moment de la compra, sigui de manera presencial o en línia.

L’accés a les sales d’exposicions finalitza 30 minuts abans de l’hora de tancament.

La missió del personal responsable de sales és facilitar-vos la visita. Us preguem que atengueu les seves indicacions.

A les sales d’exposicions, us és permès prendre fotografies i gravar vídeos per a ús personal, però queda estrictament prohibit l’ús de flaix i trípodes. No obstant això, cal tenir en compte que aquesta autorització no s’aplica a la imatge de les persones, i és imprescindible obtenir el seu consentiment explícit abans de capturar-les en fotografia o vídeo. Per a qualsevol ús comercial, per professionals o mitjans de comunicació, és necessari posar-se en contacte amb el departament de Premsa del Museu amb antelació, ja sigui trucant al 93 874 11 55 o enviant un correu electrònic.

Per tal beneficiar-vos d’algun tipus de descompte o gratuïtat al qual tingueu dret, cal mostrar la documentació que l’acrediti.

Un cop comprades les entrades,  no es permetrà canviar ni l’hora ni la data.

Cal guardar l’entrada durant la visita a una exposició o l’assistència a una activitat.

Els grups acompanyats per un educador del museu sempre tenen preferència als espais, ja que estan duent a terme una activitat amb una durada determinada.

Es prega silenciar els senyals acústics del telèfon mòbil durant la visita.

Un cop s’hagi adquirit l’entrada, no es retornarà l’import en cap circumstància.

Les entrades que hagin estat alterades o utilitzades de manera inapropiada poden ser confiscades, i no permetran l’accés al museu, sense excloure la possible responsabilitat legal derivada del seu ús il·lícit.

Us informem que a les sales del museu no està permès:
Entrar-hi amb menjar o begudes.
Tocar les obres d’art.
No es permet l’entrada de gossos a excepció dels gossos guia que hauran d’acreditar-se a l’entrada del Museu.
Fer fotografies amb flaix o filmar.
Córrer i cridar.
No es permet entrar a les sales d’exposició amb motxilles, maletes o bosses més grans de 30 x 30 cm, paraigües ni cascs. El Museu disposa d’un servei gratuït de guixetes. Per tal de poder-ne fer ús, cal mostrar el tiquet d’entrada al Museu o bé la carta de confirmació de reserva. Aquests espais estan subjectes a la disponibilitat d’espai. Només es permeten maletes, motxilles o bosses de mida inferior a 56 x 42 x 25 cm.
Repenjar-se damunt de les vitrines.

No es permet l’entrada dins el museu ni amb patinets ni amb bicicletes.

El Museu del Barroc de Catalunya és un espai lliure de fum. No es permet fumar en cap espai de l’edifici.
En el cas de les visites en grup:
Us recordem que el grup s’ha de mantenir junt durant tot el recorregut i sempre acompanyat per la/les persona/es responsable/s.
En el cas de les activitats concertades, es recomana arribar al Museu amb prou temps per organitzar el grup. Si per un imprevist el grup s’endarrerís, cal comunicar-ho al telèfon +34 93 874 11 55. Per al bon manteniment de la graella horària, el temps de visita s’adaptarà en relació amb el vostre retard.
Search

Per si t'ho has perdut

El Museu del Barroc de Catalunya està englobat dins l’espai del Museu de Manresa. Accedeix a la seva web des d’aquí:

Plaça de Sant Ignasi 14-16, 08241 Manresa — Barcelona

+34 938 741 155

El Museu del Barroc de Catalunya està englobat dins l’espai del Museu de Manresa. Accedeix a la seva web des d’aquí:

Search

Per si t'ho has perdut

Plaça de Sant Ignasi 14-16
08241 Manresa — Barcelona

+34 938 741 155