CAT

Presentació dels actes del Dia Internacional dels Museus a Manresa

El Museu del Barroc de Catalunya acull la presentació del programa del Dia Internacional dels Museus a la ciutat de Manresa.

El proper 18 de maig es celebra el Dia Internacional dels Museus, l’esdeveniment més important que organitza, des de 1977, el Comitè Internacional dels Museus (ICOM). Al voltant d’aquesta data els museus a nivell mundial organitzen diferents activitats per a tots els públics i obren portes de manera gratuïta. L’objectiu del dia de la celebració és sensibilitzar als visitants i a la ciutadania sobre la importància dels museus en el desenvolupament de la societat. 

A l’entresol del Museu del Barroc ha tingut lloc la presentació del programa d’activitats que han preparat tots els equipaments museístics manresans: el Museu de l’Aigua i el Tèxtil, el Museu de la Seu, el Museu de Geologia Valentí Masachs, el Santuari de la Cova, el Centre d’Interpretació del Carrer del Balç, l’Espai Manresa 1522 així com el Museu del Barroc i Museu de Manresa. 

El programa dissenyat ofereix activitats del 17 al 19 de maig. Un cap de setmana ple de propostes atractives per a tots els públics a l’entorn de temàtiques molt diverses com la ciència, l’art, la tecnologia o la naturalesa a través d’un ampli ventall d’activitats, des de portes obertes, visites guiades, activitats familiars, concerts, gastronomia, etc.  

En el cas del Museu del Barroc de Catalunya, s’ampliarà l’horari d’obertura de 10 a 22 h de la nit i l’entrada al museu serà gratuïta. D’entre les activitats programades destaca la proposta familiar Rebel·lió al museu així com el Claustre musical amb el Quartet Brossa, que interpretaran peces molt actuals amb clau barroca. A més a més, al claustre s’hi instal·larà una food truck que oferirà menjar i beure, així com taules i cadires on reposar.


Descarrega’t el programa del Dia Internacional dels Museus en format PDF

Comparteix!

Search

Per si t'ho has perdut

El Museu del Barroc de Catalunya està englobat dins l’espai del Museu de Manresa. Accedeix a la seva web des d’aquí:

Plaça de Sant Ignasi 14-16, 08241 Manresa — Barcelona

+34 938 741 155

El Museu del Barroc de Catalunya està englobat dins l’espai del Museu de Manresa. Accedeix a la seva web des d’aquí:

Search

Per si t'ho has perdut

Plaça de Sant Ignasi 14-16
08241 Manresa — Barcelona

+34 938 741 155