CAT

Dia Internacional dels Museus

El dia 18 de maig el Museu del Barroc de Catalunya i el Museu de Manresa ofereixen jornada de portes obertes i diverses activitats gratuïtes amb motiu del Dia Internacional dels Museus. 

El Dia Internacional dels Museus és l’esdeveniment més important que organitza, des de 1977, el Comitè Internacional dels Museus (ICOM). Al voltant d’aquesta data els museus a nivell mundial organitzen diferents activitats per a tots els públics i obren portes de manera gratuïta. 

L’objectiu del dia de la celebració és sensibilitzar als visitants i a la ciutadania sobre la importància dels museus en el desenvolupament de la societat. 


Entrada lliure al Museu del Barroc de Catalunya

De 10 a 22 h:

Portes obertes

Entreu gratuïtament al nou Museu del Barroc de Catalunya. Un museu d’abast nacional que fa de Manresa el lloc de referència pel que fa a la interpretació de l’art barroc català. Prop de 200 obres d’art acompanyades de música, audiovisuals i efectes de llum ofereixen un viatge fascinant per la cultura, el paisatge i l’art dels segles XVII i XVIII. 


Fem parada al claustre

De 10 a 22 h

Volem que pugueu gaudir del museu durant tot el dia. És per això que al claustre trobareu una food truck amb servei de gastronomia així com taules i cadires on reposar. Veniu a gaudir d’aquest espai únic, feu-hi parada, i aprofiteu per fer el vermut, dinar, sopar o prendre una copa vi del Pla de Bages en un dels claustres més especials de la ciutat.

Amb la col·laboració de la D.O. Pla de Bages


Rebel·lió al museu

De 10 a 18 h

Activitat familiar

Els animals que formen part de les pintures i les escultures del museu s’han escapat i han generat el caos al museu. Convertiu-vos en investigadors, ajudeu-nos a posar ordre al desastre que han causat i retorneu-los a les seves obres originàries. Completeu els reptes i aconseguiu el premi!

Edat recomanada: Entre 5 i 10 anys


Visita guiada al Museu del Barroc de Catalunya

A les 16:30 h

Itinerari a través del qual recorrereu les diferents sales d’aquest museu d’abast nacional. Prop de 200 obres d’art acompanyades de música, audiovisuals i efectes de llum ofereixen un viatge fascinant per la cultura, el paisatge i l’art dels segles XVII i XVIII.

Places limitades
Imprescindible inscripció prèvia


Un te amb Raül Garrigasait i Maria Garganté

modera: Francesc Vilà

A les 16:30 h

Conversa

Amb te i pastes, endolcirem el nutritiu diàleg entre aquestes ments privilegiades. La mirada literària de Raül Garrigasait (autor de País barroc) se sumarà a la visió històrica de Maria Garganté (autora de Paisatge barroc) en una conversa moderada per Francesc Vilà, director del flamant Museu del Barroc de Catalunya.

Preu: 4€ (+ 1€ a taquilla) a www.espurnesbarroques.cat

Organitza: Espurnes Barroques


Claustre musical amb el Quartet Brossa

De 20 a 21:30 h

Concert

Veniu a gaudir de la música del quartet de cordes Quartet Brossa, que interpretarà cançons molt actuals adaptades amb clau barroca. Madonna, Coldplay, Rigoberta Bandini o Nirvana sonaran entre les parets d’aquest entorn incomparable mentre sopeu o feu una copa.


Descarrega’t el programa en format PDF

Comparteix!

Search

Per si t'ho has perdut

El Museu del Barroc de Catalunya està englobat dins l’espai del Museu de Manresa. Accedeix a la seva web des d’aquí:

Plaça de Sant Ignasi 14-16, 08241 Manresa — Barcelona

+34 938 741 155

El Museu del Barroc de Catalunya està englobat dins l’espai del Museu de Manresa. Accedeix a la seva web des d’aquí:

Search

Per si t'ho has perdut

Plaça de Sant Ignasi 14-16
08241 Manresa — Barcelona

+34 938 741 155